Andrei

Unul dintre motivele pentru care imi place sa fotografiez este ca am posibilitatea sa interactionez cu multi oameni. Si se intampla uneori ca unii dintre oamenii pe care ii intalnesc la evenimente sa fie exact pe sufletul meu. Si daca si ei sunt multumiti de rezultatul muncii mele, se creaza atunci acea conexiune speciala, care poate usor sa treaca in zona prieteniei.

Asa se intampla cu Flori si Bogdan, un cuplu pe care i-am cunoscut anul trecut, la botezul ultimului venit in familie, Andrei. Acum Andrei a crescut, iar parintii au vrut sa ii organizeze o petrecere pe plaja, cu cei mai apropiati prieteni. Mi-a facut mare placere sa ii revad atat pe ei, cat si pe bunii lor amici, mai ales ca unii dintre ei mi-au devenit clienti intre timp.

Andrei m-a cucerit definitiv cu zambetul larg si ochii lui jucausi. Mereu vesel, nu a obosit nici un moment la petrecerea lui si s-a bucurat de fiecare surpriza pe care parintii i-au pregatit-o. Sa fii sanatos, Andrei, iar parintii tai sa se bucure de fiecare experienta ce va veni alaturi de tine.

Mai jos regasiti cateva imagini de la aceasta petrecere, care sper sa va transmita energia pozitiva si vesela, asa cum am simtit-o si eu!

Andrei 1 an-3

Andrei 1 an-2

Andrei 1 an-1

Andrei 1 an-4

Andrei 1 an-7

Andrei 1 an-8

Andrei 1 an-9

Andrei 1 an-6

Andrei 1 an-10

Andrei 1 an-11

Andrei 1 an-5

Andrei 1 an-12

Andrei 1 an-13

Andrei 1 an-16

Andrei 1 an-17

Andrei 1 an-18

Andrei 1 an-19

Andrei 1 an-20

Andrei 1 an-21

Andrei 1 an-22

Andrei 1 an-23

Andrei 1 an-24

2 Comments

  1. Apreciez mult munca pe care o faci, dar mai mult apreciez simtul tau artistic. Multumim Mihai pt fotografii!Sunt minunate!!!Nu ma satur sa le privesc!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *