Botez Lara

Acum ceva timp am cochetat cu ideea de a parasi Romania si de a pleca impreuna cu familia intr-o alta tara. Parca toti prietenii nostri se stabileau prin tari straine, parca fiecare plecare in concediu ne amintea de un trai mai bun in alta parte. Usor usor ideea s-a pierdut si ne-am gasit un echilibru in tara, insa am ramas cu nostalgia acestui gand. Si cu ceva mai putini amici, pe care ii vedem mai rar 🙂 Este si cazul Ioanei si al lui Sorin care au venit in tara special pentru a-si crestina fetita.

Lara Maria a venit pe lume in Londra si deja are ceva din eleganta demna de curtea regala 🙂 Cum au fost departe de familie si de cei dragi o perioada lunga de timp, acest eveniment a fost un prilej de revedere, bucurie si petrecere la cote intense. Printesa Lara a avut parte de multe surprize pregatite de parinti, iar invitatii au fost incantati sa le descopere.

Prima vizita a Larei in Romania, crestinarea ei, intalnirea cu bunicii – cu siguranta un eveniment special pentru micuta, dar si emotionant pentru parinti.

Ioana, Sorin va doresc ca pitica sa va aduca numai bucurii si sper ca pentru urmatoarea petrecere sa ne vedem la Londra!

Blog Lara Maria-1  Blog Lara Maria-2  Blog Lara Maria-3  Blog Lara Maria-4  Blog Lara Maria-5  Blog Lara Maria-6  Blog Lara Maria-7  Blog Lara Maria-8  Blog Lara Maria-9  Blog Lara Maria-10  Blog Lara Maria-11  Blog Lara Maria-12  Blog Lara Maria-13  Blog Lara Maria-14  Blog Lara Maria-15  Blog Lara Maria-16  Blog Lara Maria-17  Blog Lara Maria-18    Blog Lara Maria-20  Blog Lara Maria-21  Blog Lara Maria-22  Blog Lara Maria-23  Blog Lara Maria-24  Blog Lara Maria-25  Blog Lara Maria-26  Blog Lara Maria-27  Blog Lara Maria-28  Blog Lara Maria-29  Blog Lara Maria-30  Blog Lara Maria-31  Blog Lara Maria-32  Blog Lara Maria-33  Blog Lara Maria-34  Blog Lara Maria-35  Blog Lara Maria-36  Blog Lara Maria-37  Blog Lara Maria-38

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *