Despre mine

Mihai Arnautu – Fotograf

Totul a inceput ca o pasiune si continua cu pasiune! Iubesc fotografia si am realizat cat de important este sa iubesti ceea ce faci. Sunt atras de tot ceea ce inseamna reactii spontane, nonconformism, bucuria de a trai! Orice eveniment este pentru mine o ocazie unica de a surprinde emotiile, dragostea, sarbatoarea, intensitatea trairilor cu ajutorul fotografiilor.

Nunta este o poveste creata de miri si nu de fotograf, fotograful avand doar meritul de a reda aceste momente in cel mai firesc mod, imbinand perfect tehnica fotografica cu arta.

Amintirile sunt unice. La fel si naturaletea emotiilor. Tocmai de aceea, fotografiile de nunta nu trebuie sa fie doar niste poze frumoase; ele trebuie sa spuna povestea mirilor si a nuntii lor, cu momentele importante, prevazute sau imprevizibile, pline de emotiile unei zile unice si deosebite!

Daca iubiti stilul fotoreportaj si doriti ca emotiile sa fie in prim planul nuntii voastre, cu siguranta fotografiile mele vor raspunde asteptarilor dumneavoastra! Va multumesc pentru timpul petrecut pe site-ul meu!