Botez Andrei

Aceasta postare va fi ultima din acest an. Realizand acest lucru mi-am dat seama ca 2015 a fost un an minunat pentru mine din punct de vedere profesional. Simt ca am evoluat mult si cel mai important, ca am reusit, ca la finalul fiecarui eveniment, clientii mei sa fie multumiti! Simt ca am castigat noi prieteni si aprecierile voastre ma fac sa cred ca merg in directia cea buna si pentru asta, vreau sa va multumesc! 🙂

Ma bucur ca pot sa inchid anul cu un eveniment foarte drag mie, acest botez fiind de departe cel mai elegant pe care l-am fotografiat pana acum. Flori si Bogdan sunt doi oameni calzi si prietenosi, care m-am facut sa ma simt “in familie”. Andrei – micutul botezat – a mostenit frumusetea mamei si calmul si linistea tatalui. Botezul a avut loc la Biserica Greaca din Braila, iar petrecerea la Reset Ballroom.

Sper ca am reusit sa surprind cat mai mult din atmosfera de familie si voie buna care a fost pe toata durata evenimentului.

Flori, Bogdan, ma bucur ca v-am cunoscut si va multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o!

One Comment

  1. Iti multumim pentru cuvintele frumoase si pentru ca ai facut ca amintirile acestui eveniment drag noua sa fie imortalizate atat de frumos! Nici ca puteam sa facem o alegere mai potrivita! Ai recomandarea noastra oricand!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *